Despre noi

COLORATE este un proiect născut din dorința de a da viață unor obiecte aparent simple. Acesta a fost visul Ioanei Stănescu în 2011 și, de atunci, multe obiecte decorative, pereți, tricouri și farfurii au căpătat cu adevărat viață prin culoare.

De la pasiunea pentru culori, Ioana reușește să transpună stări de spirit și voie bună în toate lucrările ei, fie că e vorba de artă murală (picturi pe pereții companiilor sau pereții camerelor de copii), fie că e vorba de decorarea unor obiecte aparent banale (căni, farfurii, pahare, panouri, etc.) cu maxim de creativitate și culoare.

COLORATE s-a impus rapid în rândul trend-setterilor și vedetelor locale, iar decorarea farfuriilor și a cănilor a devenit un segment de business apreciat, atrăgând atenția agențiilor de publicitate care integrează aceste produse în campaniile brand-urilor renumite.

Printre colecțiile realizate se numără: Party Plates, #iubesteromaneste, Fifty | Fifty, Coffe Mugs , Simplicity: Emoție.Bucurie.Trăire, însă Ioana nu se oprește aici și realizează și comenzi 100% pesonalizate pentru cei care visează la un set de farfurii custom sau vor să ofere un cadou de impact.