Despre noi

COLORATE este un proiect născut din dorința de a da viață unor obiecte aparent simple. Acesta a fost visul Ioanei Stănescu în 2011 și, de atunci, multe obiecte decorative, pereți, tricouri și farfurii au căpătat cu adevărat viață prin culoare.

Când nu concepe decorațiuni florale, Ioana reușește să transpună stări de spirit și voie bună în toate lucrările ei, fie că e vorba de artă murală (picturi pe pereții companiilor sau pereții camerelor de copii), fie că e vorba de decorarea unor obiecte aparent banale (căni, farfurii, rame foto) cu maxim de creativitate și culoare.

Luând amploare printre trend-setterii și vedetele locale, decorarea farfuriilor și a cănilor a devenit o linie de business în sine, la Colorate apelând chiar și agenții de publicitate pentru integrarea produselor în campaniile unor brand-uri cunoscute.

Colecțiile actuale sunt Fifty | Fifty, #iubesteromaneste, Coffe Mugs , Simplicity: Emoție.Bucurie.Trăire, Party Plates însă Ioana nu se oprește aici și realizează și comenzi 100% pesonalizate pentru cei care visează la un set de farfurii custom sau vor să ofere un cadou de impact.